Nasi Lemak NZ Tours

Malaysian food catering

Di samping bisnes tour operator, kami juga mempunyai bisnes catering di bawah nama The Rendang Chefs, yang terkenal di Auckland dengan masakan tradisional Malaysia seperti nasi lemak (semestinya!), rendang dendeng, asam/kari laksa, kuih karipap dan seri muka yang lazat. Bercuti di NZ sambil menikmati makanan Malaysia - menarik kan?

 

Travel Itinerary

Itinerary yang disyorkan dijamin menyeronokkan dan pasti meninggalkan kenangan manis untuk anda! Tetapi, sekiranya anda ada permintaan atau bajet  tersendiri, kami boleh mengubahsuai itinerary agar bertepatan dengan citarasa anda. Hubungi kami di nasilemaknztours@gmail.com, melalui form di bawah ataupun melalui WhatsApp - +642102179745 atau +64210690943.

about us

Nasi Lemak NZ Tours adalah tour bisnes kendalian kami, rakyat Malaysia yang kini menetap di Auckland, New Zealand. Kami membawakan pakej-pakej tour dengan harga berpatutan, beserta option untuk makanan sepanjang tour,  agar anda dapat menikmati keindahan New Zealand bersama keluarga ataupun sahabat handai pada harga bajet.

TOUR packages

Pakej-pakej tour kami padat dengan nilai tambah dan amat menjimatkan, seperti contoh-contoh berikut:

 

Pakej North Island 5D4N

RM2,200 - min. 4 persons - incl. accomm & transport

RM2,600 - min. 4 persons - incl. accomm, food & transport


Pakej South Island 6D5N
RM3,300 - min. 4 persons - incl. accomm & transport

RM3,800 - min. 4 persons - incl. accomm, food & transport


Pakej North and South 11D10N
RM4,600 - min. 4 persons - incl. accomm & transport
RM5,600 - min. 4 persons - incl. accomm, food & transport